Archives: Events

A list of upcoming events250 de km de alergare in 6 etape in cel mai arid loc de pe Terra, desertul Atacama (Chile), unde temperaturile ajung in timpul zilei pana la 45C si coboara spre 0 si chiar -5C noaptea.

Atacama Crossing (Chile)


250 de km de alergare in 6 etape, intr-o cursa pe care Mohamad Ahansal, castigator de 5 ori a celebrei Marathon des Sables, a simtit-o ca fiind mai dificila decat cea care l-a facut celebru.

Fire & Ice Ultra (Island)
250km in 6 etape. Denumita si cursa celor patru anotimpuri, startul se da la altitudinea de 2400m si temperaturi negative iar sosirea este la altitudinea de 500m cu dune de nisip si temperaturi de 40°C.

Gobi March (China)
250 km de alergare in 6 etape. O cursa de autosuficienta in desertul marocan la 50°C, denumita de Discovery drept una dintre cele mai dure curse de anduranta din lume.

Marathon des Sables


Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Semimaraton Gerar are drept scop promovarea alergării în aer liber, în orice condiţii meteorologice dar si promovarea ideii că, deși alergarea este în principal un sport individual, ea poate fi practicată cu succes și în echipă.

Semimaraton Gerar


90km in masivul Bucegi si 7500m diferenta pozitiva de nivel, fac din Marathon7500 cea mai grea cursa montana din Romania. Limita de timp este de 35 de ore. Desi primele doua dati n-am reusit sa termin cursa, ma voi alinia la start pentru a treia oara si ... voi incerca din nou.

Marathon 7500Toti participantii din intreaga lume vor alerga exact in acelasi timp. La 30 de minute dupa start (14:30 ora locala), Masina Oficiala de Finis va porni pe traseu in fiecare locatie. Cat timp te afli in fata acesteia, ramai in cursa. Cand esti depasit de masina de finis, cursa ta s-a terminat. Acest proces continua pana cand raman un singur alergator si o singura alergatoare in cursa. Ei vor fi incoronati drept Campioni Globali ai Wings for Life World Run, iar ultimul alergator si ultima alergatoare ramasi in cursa pe traseul din Romania vor fi desemnati Campioni Nationali.

Wings for Life