Invitatie la Bucharest 10K & Family Run


Primavara aceasta se imbogateste cu un nou eveniment sportiv marca Bucharest Running Club. Este vorba despre Bucharest 10K & Family Run, un eveniment care combina pe de o parte o proba competitiva iar pe de alta parte incurajaza alergarea in familie, cu copiii, la probe pe distante mai mici. Existenta acestui eveniment in calendarul anual nu poate decat sa ma bucure pentru ca da astfel posibilitatea parintilor sa insufle copiilor inca de mici microbul sportului.

Deoarece pe 3 aprilie nu voi putea fi prezent la eveniment intrucat voi alerga la Maratonul de la Paris la invitatia Isostar Romania, familia va fi reprezentata de fetele mele: sotia va alerga la cursa de 2,9km impreuna cu Sara, fetita noastra.  Toate detaliile evenimentului, mai jos si pe site-ul oficial. Cu ocazia aceasta Sara isi va face debutul in cursele oficiale, urmand ca in luna mai, dupa ce ma intorc din Sahara, sa alergam impreuna la Semimaratonul International Bucuresti, bineinteles ea privind mirata din carucior 🙂

 

UNIQA Asigurări Bucharest 10k& Family Run îmbină performanța – prin cursa de 10 kilometri (10km Individual și Ștafeta Coca-Cola) acreditată și inclusă în calendarele internaționale – cu distracția în familie, prin Crosul Familiilor, la care familiile – copiii, părinți, bunici, frați, surori, cumnați, veri și nepoți – sunt invitate să parcurgă 2,9 km în jurul Palatului Parlamentului. 

Crosul Caroli pentru Copii și Părinți lansează o provocare pentru copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani care iau startul grupați pe categorii de vârstă și sex (5-6. 7-8, 9-10 și 11-12 ani, fete și băieți) alături de părinți. La Cursa Bebelușilor se întrec viitorii maratoniști, care încă nu merg, dar se târăsc 4,2 m.

În paralel, toți alergătoriii sunt invitați să rămână în Piața Constituției până la lăsarea serii și să ia parte la alte activități sportive și distractive pregătite de organizatori.

Ambasadorii UNIQA Asigurări Bucharest 10k& Family Run care vor fi în 3 aprilie din Piața Constituției alături de familiile lor sunt: Elisabeta Lipă, Ministrul Tineretului și Sportului, Monica Roșu, campioană olimpică, realizatorii radio-TV Mihai Găinușă, Eli Roman (Realitatea TV), Florentina Opriș (Kanal D), Claudiu Lucaci (TVR), Irina Păcurariu (TVR), Mihai Rădulescu (TVR) și Liana Stanciu (TVR), alaturi de Dana Rogoz actriță si Radu Restivan, blogger sportiv.

10kFR_600_x_400

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.