Invitatie la crosul GoSPrint


Indreptarea romanilor spre miscare si un stil de viata sanatos in ultimii ani nu mai este o surpriza, iar acest lucru se poate observa si prin abundenta competitiilor de sport de masa ce se desfasoara atat in Bucuresti cat si in tara. Fie ca este vorba de competitii de alergare de la distante de cros pana la maraton si chiar ultramaraton, competitii de ciclism atat de sosea cat si de MTB, este o certitudine faptul ca trebuie sa te asezi frumos cu un calendar in mana, la inceputul anului si sa iti alegi din multitudinea de concursuri prezente. Iar de cele mai multe ori esti pus in incurcatura pentru ca sunt mai multe evenimente care se desfasoara in aceeasi zi si la care ai fi vrut sa participi. Imi aduc aminte ca acum 5 ani, cand m-am apucat de alergare, mai erau si week-enduri libere, cu nicio competitie. Acum, nu prea mai gasesti, ceea ce este un lucru foarte bun si este clar un indicator al cresterii apetitului romanilor pentru miscare.

Pe 21 mai, in Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR), locul unde stiu fiecare alee si pietricica, fiind parcul unde ma antrenez cel mai des, Tipografia GoPrint organizează  crosul GoSPrint – ediția a II-a. Startul se va face la ora 10:30, cu o încălzire în prealabil de 30 de minute, iar traseul va avea 6,4 km, fiind compus din 2 ture de lac.

Evenimentul se adresează persoanelor cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani, care doresc să promoveze exact valorile despre care va spuneam anterior si anume  un stil de viață sănătos și activ.

Toate informatiile legate de acest eveniment pot fi consultate pe site-ul oficial in sectiunea regulament: http://www.goprint.ro/regulament/

Desi nu voi putea fi prezent la acest cros, pe 21 mai alergand in proba de 100km la Transylvania 100, presimt ca va fi un eveniment frumos, la fel ca si prima editie, si va recomand sa va inscrieti (mai sunt 5 zile) 🙂

Untitled

 

 

2

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.