Isostar te trimite la Marathon de Paris


 
ISOSTAR e singura marca de nutritie sportiva din Romania care ofera sansa sportivilor romani amatori de a participa la cele mai importante curse din Europa si le recompenseaza fidelitatea.
 
Dupa ce in cursul anului zeci de romani au fost recompensati cu premii atractive in cadrul promotiilor nationale, iar Gabriel Grigorie a alergat primul sau maraton la Paris Marathon si Florin Vescu a participat la Etape du Tour, cea mai dificila cursa de ciclism din Europa dedicata amatorilor, Isostar revine cu o noua provocare adresata alergatorilor si te invita sa te alaturi echipei la Paris Marathon din 2016. 
Alearga si inscrie-te pe facebook/Isostar.Romania in aplicatia “Alatura-te echipei Isostar” – hyperurl.co/jt3hoc si sincronizeaza-o cu aplicatia ta favorita de alergare. Distribuie sesiunile tale de antrenament si creste in clasamentul masculin sau feminin. Concursul se desfasoara in perioada 15.12.2015 – 31.01.2016 si in functie de numarul de kilometri alergati sau de numarul de antrenamente se poate castiga unul dintre cele patru locuri la Marathon de Paris dar si multe alte premii care ne fac mai placute alergarile.
Marathon de Paris se desfasoara la inceputul lunii aprilie si este unul dintre maratoanele cu cel mai mare numar de participanti din Europa (aproximativ 50.000)

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.