Premiile anuale Calivita 2


Prima data am intrat in contact cu produsele Calivita la editia de acum doi ani a semimaraton Gerar, cand fiecare participant a gasit in kitul de concurs un flacon de multivitamine Full Spectrum. Fiind iarna si fiind in pregatiri pentru maratonul de la Roma, la care urma sa iau startul intr-o luna, m-am bucurat de cadoul din kit si am inceput sa le iau cu regularitate.

Inscrierea nesperata si la limita la Marathon des Sables 2015 a reprezentat pentru mine o mare bucurie insa eram constient ca pentru o astfel de cursa nu trebuie sa las nimic la voia intamplarii, incepand de la antrenamente, echipament, mancarea pe care o voi consuma in desert, precum si suplimentele nutritive. Astfel a inceput o perioada de cautari, de citit bloguri ale strainilor care mai alergasera la MdS, de citit review-uri despre echipament, mancare si suplimente nutritive. Era perioada in care aveam pe birou liste peste liste si in fiecare zi mai adaugam sau mai stergeam cate ceva.

Cand in sfarsit am reusit sa intocmesc atat planul de antrenament (750km de alergare in 3 luni cu greutate progresiva in spate, incepand de la 6kg si terminand cu 10kg) cat si pe cel de nutritie, mi-am adus aminte de vitaminele de la Calivita pe care le consumasem in urma cu doi ani.

Astfel m-am hotarat sa le scriu reprezentantilor Calivita in Romania despre proiectul meu, intreband in ce masura ma pot sprijini cu suplimente in perioada antrenamentelor dar si in timpul cursei. Spre surprinderea mea, raspunsul afirmativ a venit foarte repede si aveam ulterior sa constat ca am descoperit niste oameni extrem de sinceri si de deschisi, care m-au ajutat cu tot ce am avut nevoie.

La recomandarile dr. Serban Damian, am intocmit o lista cu cele necesare si am folosit produsele atat inainte cat si dupa antrenamente dar si pe timpul cursei, dupa urmatoarea schema:

Dimineata inainte de concurs
Mega B Complex  1cp
Super Mega CoQ10 1cp
Resveratrol  1cp
Panax Ginseng  2cp
Argininine Plus  1cp

Dupa terminarea fiecarei etape
Strong Bones  2cp
ProbioBalance  2cp
Joint Protex  1cp

calivita
Alergarea pe distante lungi poate fi privita in general ca un sport solitar, in care esti doar tu cu tine, si in care dupa ore in sir ajungi sa te concentrezi doar pentru a mai pune un pas in fata celuilalt. Insa dupa parerea mea, la fiecare cursa reusita contribuie o intreaga retea, incepand cu sustinerea familiei, suportul prietenilor, sfaturile unui medic bun, suplimentele nutritive de calitate. Nu trebuie uitat echipamentul si antrenamentele, fara de care cele anterioare nu isi au rostul. Toate acestea au rolul lor in ducerea la bun sfarsit a unei curse grele iar satisfactia pe care o simti cand treci linia de sosire este suma unor parti mici, dar foarte importante.

De curand am primit invitatia de a participa la Premiile Anuale Calivita, pentru a sustine un mic discurs despre inceputurile mele ca alergator pe distanta lunga, participarea la Marathon des Sables dar si despre proiecte viitoare.

Am ajuns in Poiana Brasov vineri si am descoprerit pe loc niste oameni extraordinari, o adevarata echipa, ba mai mult, pot spune ca dupa doua zile petrecute impreuna, eu unul, m-am simtit ca intr-o mare familie.  Trebuie sa fiu sincer si sa recunosc ca a fost primul meu discurs in public (in fata a 200 de persoane) si am avut emotii cu carul. Noroc ca pe fundal se derulau filmul si cateva poze de la MdS, care probabil ca au creat o atmosfera placuta.

Spre surprinderea mea, discursul a fost extrem de bine primit si am fost mai mult decat bucuros ca am putut sa povestesc oamenilor despre Padurea Copiilor, despre parteneriatul meu cu Calivita dar si despre proiectele din urmatoarea perioada (inca nu pot sa dezvalui nimic, dar voi anunta cat de curand, asa ca …stay tunned :D)

Ziua de sambata a fost dedicata in principal conferintei in care am ascultat o multime de discursuri foarte interesante, inclusiv pe cel al fondatorului si presedintelui Calivita, Gerry Hargitai, care cu o sinceritate si o dezinvoltura de-a dreptul molipsitoare a povestit o multime de intamplari din viata personala, povestea lui fiind una intr-adevar inspirationala.

Seara s-a lasat cu petrecere mare, dans si muzica buna. Nu-mi aduc aminte sa mai fi dansat asa de mult in ultima perioada. In concluzie a fost un sfarsit de saptamana reconfortant, energizant si instructiv in acelasi timp. Ah, ca era sa uit. Nu puteam sa plec din Poiana fara sa alerg 10k si sa inot 1000m 😀

 

Multumesc Calivita pentru toata sustinerea si pentru lucrurile frumoase pe care le facem impreuna

PHOTO CREDITS: Euro Educational, Brasov


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Premiile anuale Calivita