Invitatie la cea mai mare ora de sport


Ma bucur de fiecare data cand sportul este pus in slujba unor cauze sociale si cand evenimentele de acest gen reusesc sa adune la start din ce in ce mai multi oameni dornici de a face miscare si de a-si ajuta semenii.

Dolce Sport, SmartAtletic si GetFit va invita sambata 14 iunie, in parcul “Lumea Copiilor” intre orele 10 si 21 la “Cea mai mare ora de sport” . Aflat la a patra editie, evenimentul capătă amploare la nivel național, astfel că pe 19 iulie va avea loc și la Brașov, Piața Sfatului. A treia zi a evenimentului este rezervată pentru sâmbătă, 9 august, la Mamaia, piațeta Perla.

Ediția de la Brașov a “Celei mai mari ore de sport” va include și un cros caritabil, la care sunt invitați iubitorii de mișcare care doresc să susțină familiile cu copii diagnosticați cu cancer să procure medicamentele necesare. Fondurile obținute din taxa de înscriere, care sunt de 30, respectiv 50 RON în funcție de dificultatea traseului, vor fi donate familiilor celor mici prin intermediul Fundației Romtelecom pentru români.

mfb

La “Cea mai mare oră de sport” din București vor avea loc demonstraţii de fitness precum Zumba, Kangoo Jumps, Body Art, Khai Bo, X-Tempo, AeroKick, Rebound AAS, Steel Programs, TotalX30, Strike Zone, Summer Abs, KickBox, Freestyler. Vor fi amenjate și zone pentru boot camp, TRX, cycling, Nordic Walking, fotbal, dar și una pentru carturi cu pedale. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiţi nationali si internationali (vezi program), alături de care participanţii pot învăţa mişcări de bază sau pot efectua exerciții intense.

„A face mișcare în mod regulat ar trebui să devină o obișnuință pentru fiecare dintre noi. Miscarea ne ajuta să eliminam stresul acumulat pe parcursul unei zile tensionate și are darul de a ne menține în formă. Bineînțeles, toate acestea ajută dacă în ecuație intră și o dietă echilibrată și sănătoasă. Sportul este o necesitate socială,” spune Vlad Stoica, președinte SmartAtletic.

Programul complet al evenimentui este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicată campaniei.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.