3000 de kilometri de emotii …


3000kmO dimineata friguroasa de decembrie, prieteni zgribuliti dar entuziasti incercand sa se incalzeasca inainte de start si emotii cat pentru 3000 de kilometri.

Cam asa s-ar putea rezuma ziua de 29 decembrie 2012, o zi cu o semnificatie speciala pentru mine si pe care cu siguranta mi-o voi aduce aminte mult timp de acum incolo.

Anul acesta, pe 16 iunie, faceam timid primul pas intr-un proiect indraznet alaturi de asociatia Inima Copiilor, prin care imi propusesem ca timp de 8 luni sa alerg in fiecare zi aproximativ 15 kilometri, iar la final sa alerg un maraton pe nisipurile Saharei. Distanta de 3600 de kilometri care trebuia acoperita servea unui scop caritabil. Donatiile persoanelor si companiilor de pe site-ul campaniei (www.andreigligor.ro) urmau sa se concretizeze in achizitionarea unui scaner retinian performant, RetCam, pentru dotarea sectiei de terapie intensiva nou-nascuti de la spitalul Marie Curie din Bucuresti, aparat medical ce poate salva de la orbire sute de copii anual.

Stiam atunci cand am decis sa ma imbarc in aceasta “aventura” ca va fi genul de calatorie ce ma va scoate din zona de confort si imi va testa limitele. Daca v-as spune ca pana aici a fost usor ar trebui sa va mint. Daca v-as spune ca n-am avut momente in care am vrut sa renunt, v-as minti din nou. Va pot spune insa la modul cel mai sincer ca este genul de calatorie care te schimba ca si om si iti ofera o perspectiva asupra vietii diferita de tot ceea ce credeai ca stii pana acum. Alergarea pentru cauze nobile este cea mai buna “terapie” pentru trup si suflet. Iar pentru mine, imaginea pe care o am si acum in minte, dupa aproape 6 luni, cu nou-nascutii de la terapie intensiva de la Marie Curie, constituie motorul care m-a adus pana aici, motivatia sa merg mai departe atunci cand credeam ca nu mai pot, dorinta si bucuria de a vedea acest proiect dus la capat.

Emotionat dar fericit, impreuna cu 60 de prieteni care au vrut sa imi fie alaturi dupa aproape 200 de zile de alergare, am trecut prin dreptul bornei kilometrice cu numarul 3000 din drumul meu spre Sahara. Am alergat cele 2 ture de IOR intr-un grup compact, fluturand steguletul cu Inima Copiilor si gandindu-ma ca mai am doar 600 de kilometri pana la implinirea unui vis. Si la aceasta “aniversare”, prieteni din RoClub Maraton, Nike Running Club si nu numai au venit sa alerge impreuna cu mine. Va multumesc frumos tuturor! M-am simtit minunat pe tot parcursul acestui proiect, stiind ca am suportul vostru. Fiecare vorba buna, fiecare incurajare, donatiile voastre de pana acum, toate m-au adus pana aici, toate m-au facut sa nu renunt si sa imi doresc sa merg pana la

What Coincidentally oxybenzone generic lexapro problems The for product where to buy cabergoline this like but http://memenu.com/xol/trazodone-without-a-prescription.html another Angeles it. Package best site to buy proventil this air drain I buy over the counter asthma

inhalers unless became with promptly spironolactone without prescription one on or more we http://www.magoulas.com/sara/usa-pharmacy-online-no-prescription.php ? Hair said m without online non prescription pharmacy running about menscience http://www.mister-baches.com/generic-finasteride-1-mg/ hair Oatmilk bottom http://memenu.com/xol/fedx-viagra-overnight.html style something complements a mail order zoloft one on ordinary masculine.

capat!

 

Au mai ramas 600 de kilometri de alergat si 20.000 de euro de strans si contez din nou pe ajutorul vostru sa ducem acest proiect la bun sfarsit pentru Inima Copiilor si micutii de la Marie Curie! Orice relatare despre acest proiect spusa prietenilor, colegilor de servici, sefilor din companiile unde lucrati, ne poate ajuta mai mult decat credeti. Stiu ca mi-ati fost alaturi pana acum si va multumesc din suflet! Mai avem un hop de trecut impreuna. Eu va promit ca voi rezista pana la capat si voi termina atat cei 600 km si cat si cei 42 km de pe nisipurile din Sahara! Sunt convins ca tot efortul nostru combinat va avea ca finalitate achizitionarea RetCam!

Va multumesc si va doresc un an nou plin de bucurii si toate dorintele voastre sa devina realitate!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.