Midnight Run 1


Ce face omul noaptea cand e prea cald in casa? Isi pune incaltarile, isi ia in graba o sticla de apa si iese la alergat!  Si cine ma crede un pic nebun, nu va spun decat ca ar trebui sa incercati o data 🙂

Din ciclul “eu vara nu dorm”, ieri noapte, incepand cu ora 23:00, am alergat pe aleile parcului IOR. Insa nu de unul singur, ci in cadrul unui eveniment organizat de ProSport si Puma. Denumit de organizatori FAAS Midnight Run, evenimentul a avut doua probe unde alergatorii (si nu putini la numar, ci in jur de 350) au dat tot ce au avut mai bun, s-au distrat, si-au facut poze si s-au bucurat de muzica si spectacolul de lumini si lasere.

Proba SPEED a constat in alergarea pe o distanta de 100 m cu masurarea electronica a vitezei de alergare. Fata de precedenta intrecere de acest gen, organizata in luna mai in salina de la Slanic Prahova, am reusit sa alerg mai repede. Daca atunci viteza masurata la trecerea prin dreptul radarului a fost in jur de 25 km/h, de data aceasta am reusit 27.58 km/h. Nu e rau, dar mai e cale lunga pana sa ajung la vitezele castigatorilor – 36 km/h.

Apoi a urmat proba de LONG RUN, si anume 10 km, respective 3 ture de IOR. Pe aceleasi carari batatorite de un an si jumatate, pe acelasi traseu pe care acum 2 luni alergam prima editie a IOR Night UltraMarathon (57km). Insa de data aceasta planul era sa alerg intr-un ritm mai alert, undeva in jurul a 4:10 – 4:20 min/km, ceea ce mi-a si reusit, trecand linia de sosire la 41:10.

A fost o experienta frumoasa, o noua cursa cu Inima Copiilor in suflet si inca 10 km din drumul spre Sahara! Nimic nu ti se pare prea greu cand ai in spate o motivatie atat de puternica!

Si pentru ca intr-adevar “eu vara nu dorm”, a doua zi dis de dimineata, incepand cu ora 8, la doar cateva ore dupa ce ma intorsesem din IOR, m-am alaturat Clubului Nike Running la alergarea saptamanala din parcul Herastrau, unde am reusit (nici eu nu stiu cum, la cat de somn imi era) sa termin cei 7 km cu al treilea timp (31:57)

Felicitari organizatorilor pentru un eveniment reusit, iar eu unul astept cu interes si editiile viitoare!

 


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

One thought on “Midnight Run