O noua provocare de la Isostar


Isostar, partenerul care de 2 ani imi energizeaza antrenamentele si cursele vine cu o noua provocare pentru cei dornici de miscare si care vor sa ia parte la Maratonul International Bucuresti.

Toti alergatorii de anduranta au momente dificile in curse, iar celebrul “zid” poate veni mai devreme sau mai tarziu, in functie de nivelul de pregatire si de programul de nutritie dinaintea dar si din timpul cursei. Acum 3 ani, alergam al treilea maraton al meu, la Roma, iar zidul pentru mine a sosit nu la kilometrul 30, ci la 42, cand practic mi s-a blocat musculatura ambelor picioare si de abia am reusit sa parcug cei 195m ramasi pana la linia de sosire! Pe atunci nu aveam un plan de nutritie adecvat, insa a fost momentul in care am decis ca trebuie schimbat ceva daca vreau sa continui sa particip la curse lungi. In urmatorii ani am reusit cu ajutorul Isostar si a unui plan de nutritie bine pus la punct sa termin cu bine toate cursele si sa nu mai fac cunostiinta cu zidul. Iar testul suprem a fost anul acesta la Marathon des Sables, unde este aproape imposibil sa alergi 250km la 50°C, impingandu-ti corpul spre un nivel periculos de deshidratare, fara a folosi geluri energizante si bauturi izotonice. Test pe care Isostar l-a trecut cu brio, nu ca m-as fi indoit de asta 🙂

Cu Isostar darami “zidul maratonistilor” de la Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon 2015 si castigi super premii!

Bucuresti, 20 august 2015Isostar Romania este pentru al saselea an consecutiv Energizantul Oficial al celui mai mare eveniment sportiv din Romania, Maratonul International Bucuresti. Cu ocazia editiei 2015, Isostar recompenseaza fidelitatea consumatorilor sai cu 10 participari gratuite la cursa si alte 80 de premii, in valoare totala de 16.900 de lei.

Editia 2015 a Raiffeisen Bank Maratonul International Bucuresti se va desfasura in 3-4 octombrie, cu start din Piata Constitutiei, unde sunt asteptati peste 15.000 de alergatori in probele de maraton individual, maraton stafeta, semimaraton individual, cursa populara si cursa copiilor. Noutatea acestei editii o reprezinta un traseu imbunatatit, mai atractiv pentru alergatori. In plus, la cursele competitive, participantii vor beneficia pe traseu de mai multe puncte de rehidratare si alimentare, unde vor avea la dispozitie, pe langa apa si fructe, bautura izotonica Isostar Hydrate & Perform cu continut bogat de minerale si formula pentru rehidratare rapida. Ultimele editii s-au desfasurat pe o vreme calduroasa, ceea ce a atras numerosi alergatori la punctele de revitalizare.

Cursa de rezistenta, desfasurata pe o distanta de 42.195 km, maratonul este o disciplina care implica un consum ridicat de energie si necesita un nivel de antrenament fizic si psihic foarte bun. Pentru cei ce alearga primul lor maraton sau pentru cei ce nu se afla in forma in ziua competitiei, poate aparea o dificultate in jurul kilometrului 30 al cursei, sub forma unei stari de epuizare fizica si psihica ce duce in cele mai multe situatii la abandonarea cursei. S-a constatat prin studii clinice ca acest “zid al maratonistilor” asa cum mai este denumit, se poate depasi mai usor cu ajutorul unei nutritii corecte in timpul cursei. Sunt recomandate produse specializate cu continut bogat de carbohidrati ce se asimileaza rapid, sunt bine tolerate gastric in efort si refac rezervele de energie ale organismului, permitand astfel sportivului sa-si atinga cu succes obiectivul de terminare a cursei pe o pozitie cat mai buna.

Pentru a celebra parteneriatul cu cel mai mare eveniment sportiv pentru amatori din Romania si a recompensa fidelitatea consumatorilor sai, Isostar Romania – expert european in nutritie sportiva – lanseaza o noua campanie nationala. Astfel, orice produs Isostar achizitionat in perioada 17.08-11.10.2015 poate aduce clientilor Isostar unul din zecile de premii in valoare totala de 16.900 de lei, TVA inclus, prin simpla inscriere a bonului de casa pe http://provocare.isostar.com.ro.

Premiile oferite participantilor sunt atractive atat pentru maratonisti cat si pentru practicantii altor sporturi:

 

  • 10 x participari gratuite la maraton (cursa la alegerea castigatorului)
  • 15 x casti de alergare Bluetooth wireless Plantronics BackBeat FIT cu nanotehnologia Pi2 rezistente la apa
  • 15 x smartwatch Tellur U8 cu functii sport precum pedometru, cronometrare distanta si timpi, calcul calorii, altimetru
  • 50 x borseta de alergare pentru pastrarea la indemana a gelurilor energizante sau a efectivelor personale in timpul activitatii sportive

 

Cele 10 participari gratuite la Maratonul International Bucuresti 2015 se vor acorda prin tragere la sorti la data de 25 septembrie 2015, in timp ce restul premiilor se vor acorda in data de 12 octombrie, dupa desfasurarea Maratonului, permitand astfel si celor ce achizitioneaza produse la Maraton Expo sa se inscrie la promotie.

Isostar este o marca a Nutrition et Sante, Franta si este prezenta in Romania din 2009, sustinand activ in fiecare an peste 5000 de evenimente la nivel international, dintre care peste 100 de evenimente din Romania, in domenii precum maraton si semimaraton, alergare montana, curse de atletism pe diverse distante, ciclism de sosea si MTB, triatlon si ultratriatlon, inot, tenis, handbal, fotbal, squash, padel, etc. Portofoliul de produse cuprinde o gama de peste 100 de produse destinate sustinerii atletilor amatori sau profesionisti inainte, in timpul si dupa efortul sportiv. Produsele Isostar sunt fabricate in facilitati din Elvetia, Germania, Franta, Italia si contin doar ingrediente alimentare, fiind in conformitate cu reglementarile internationale antidoping in vigoare.

 

Pentru detalii suplimentare:

Nutrivita SRL – unic importator si distribuitor

Bdul Eroilor nr. 4, Voluntari, Ilfov

Tel: 021-2412720

contact@nutrivita.ro

www.nutrivita.ro

www.isostar.com.ro

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.