Sky Wellness, primul partener !


De aproximativ 4 luni de zile, in fiecare sambata dimineata incepand cu ora 8, in Herastrau, Nike Running Club organizeaza alergari de grup pentru toti cei care au ales un trai de viata sanatos si vor sa faca miscare in aer liber. Grupul care numara doar cativa membrii la inceput, s-a marit treptat si in ultima perioada tot mai multe persoane decid sa lase caldurica patului de acasa pentru a alerga 7 km in jurul lacului Herastrau, la o ora matinala, in compania prietenilor avand aceeasi pasiune.  Si nu de putine ori numarul acestora a trecut de 50! Asta ma bucura foarte tare si este un semn ca lumea incepe sa fie preocupata din ce in ce mai mult sa faca miscare.

Toti alergatorii stiu cat de importanta este incalzirea inainte de o cursa, la fel ca si exercitiile de stretching dupa terminarea ei. Ele pregatesc, respectiv relaxeaza corpul inainte si dupa efort. De asemenea reduc riscul de accidentare la nivelul articulatiilor, muschilor si tendoanelor, reduc tensiunea si durerea musculara. Pentru a se asigura ca toti cei care vin la alergarile de grup Nike au parte de o alergare placuta si fara accidentari, in fiecare sambata dimineata este prezenta cel putin o persoana din echipa centrului de fitness si spa Sky Wellness pentru a face impreuna exercitiile de incalzire si stretching.

Recent, Sky Wellness a devenit partenerul proiectului “Andrei Gligor pana in Sahara”, ocupandu-se cu pregatirea mea fizica, oferindu-mi un abonament cu acces la toate serviciile centrului pe o perioada de 1 an de zile. Iti multumesc Claudiu si intregii echipe Sky Wellness pentru realul ajutor!

Trebuie sa marturisesc ca dupa 4 luni de alergare si aproximativ 1800 km parcursi, muschii lombari, muschii spatelui, bratele simt nevoia de tonifiere si de putina atentie din partea mea. Am neglijat total in aceasta perioada tonifierea jumatatii superioare a corpului, si efectele au inceput sa se vada. De la usoare dureri de spate, pana la contracturi musculare puternice. Asa incat, parteneriatul cu Sky Wellness a venit intr-un moment cat se poate de bun si ma va ajuta in mod real sa duc la bun sfarsit cursa spre Sahara.

Am vizitat acum cateva zile centrul de fitness & spa, situat la etajul 14 in cladirea CRYSTAL TOWER din Bucuresti si am avut parte de o experienta la inaltime. Si la propriu si la figurat! Cu o vedere panoramica asupra orasului de la aproape 100 m inaltime, cu aparatura de ultima generatie, calitatea excelenta a serviciilor si profesionalismul antrenorilor, Sky Wellness este cu siguranta un loc unde pasiunea pentru sport se impleteste cu relaxarea dupa o zi agitata la birou. Enumar doar cateva din serviciile centrului de fitness si spa, lasandu-va pe voi sa le descoperiti in realitate:

  • zona de fitness cu aparate de ultimă generatie
  • doua studiouri polivalente de aerobic
  • studio de spinning
  • zona de “recovery” special conceputa pentru a oferi asistenta si antrenament personalizat in concordanta cu ultimele tendinte şi descoperiri in “smart fitness”
  • centru SPA cu jacuzzi, sauna uscată, HAMAM, centre de masaj şi dusuri cu cromoterapie, juice bar, servicii medicale, cafenea
  • simulator de golf.

Cu siguranta stiu ce voi face dupa Maratonul International Bucuresti de duminica!

Ma voi relaxa incercand jacuzzi si dusurile cu cromoterapie dar si cu un masaj de relaxare, la Sky Wellness. Va astept si pe voi!  🙂

 

 

 

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.