Alearga de Paste la Paris cu Isostar 2


Paris este intr-adevar orasul iubirii, insa pe 12 aprilie 2015, se transforma in orasul iubirii pentru sport.

Marathon de Paris, aduna anual peste 40.000  de alergatori si alaturi de maratonul de la Londra si Berlin este unul dintre cele mai populare din Europa. Prima editie a avut loc in 1896 si a adunat la start 191 de participanti. Distanta alergata a fost de 40km, de la Paris la Conflans-Sainte-Honorine si organizatorii au decis sa acorde o medalie comemorativa tuturor celor care termina cursa in mai putin de 4 ore. Cursa a fost castigata de britanicul Len Hurst  care a trecut linia de sosire in 2h:31m:30s, premiul lui fiind de 200 de franci. Prima editie a Marathon de Paris asa cum il stim noi astazi, masurand 42km si 195m a avut loc in 1976 iar traseul ales poarta alergatorii prin inima orasului Paris, un adevarat circuit turistic in alergare.

Isostar vine la sfarsit de an cu o oferta de nerefuzat pentru alergatorii din Romania si daca la data desfasurarii maratonului nu as fi fost la Marathon des Sables, cu siguranta m-as fi aflat la start, printre zecile de mii de participanti. Atmosfera participarii la o cursa de dimenisunea asta este senzationala (puteti citi raportul de cursa de la Berlin Marathon).

“Isostar aniverseaza in 2014 cinci ani de prezenta continua pe piata romaneasca cu o noua promotie dedicata tuturor iubitorilor de miscare. Dupa ce in vara fanii ciclismului au avut sansa sa participe la cea mai mare competitie de amatori din Europa, pe urmele ciclistilor din Turul Frantei – Etape du Tour, este randul alergatorilor de anduranta sa fie recompensati cu un premiu inedit – Pastele in alergare la Paris!

In perioada 15 decembrie 2014 – 8 februarie 2015, indiferent de sportul practicat sau nivelul de performanta, orice cumparator al produselor Isostar in valoare minima de 30 lei, TVA inclus, pe un singur bon de casa/factura se poate inscrie pe site-ul http://provocarea.isostar.com.ro sau prin aplicatia disponibila pe facebook.com/Isostar.Romania si intra in cursa pentru cele 240 de premii constand in accesorii Isostar (bidoane multisport, tricouri, prosoape) sau Marele Premiuun sejur in doi cu cheltuieli incluse la Marathon de Paris, 12 aprilie 2015, Franta. Regulamentul promotiei poate fi consultat in mod gratuit pe pagina web a campaniei.

Castigatorul Marelui Premiu al promotiei “Alearga de Paste la Paris cu Isostar” va avea astfel sansa ca, impreuna cu un prieten, sa participe la unul dintre cele mai impresionante evenimente de maraton in lume. Marathon de Paris, aflat in 2015 la a 39-a editie, este una dintre cele mai longevive competitii de gen, atragand din 1976 incoace, an de an, un numar impresionant de alergatori. In 2015 sunt asteptati la start peste 40.000 de alergatori de maraton din intreaga lume. De altfel, inscrierile in competitie au fost epuizate inca de la inceputul lunii Decembrie 2014. Marathon de Paris a fost deschis anul acesta de catre atletul etiopian Kenenisa Bekele, triplu campion olimpic. Numeroase alte vedete maratoniste vor fi prezente si in 2015 pentru a parcurge in alergare impreuna cu participantii la eveniment peste 1,632,524 km, adica de peste 41 de ori circumferinta Pamantului.”


Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Alearga de Paste la Paris cu Isostar

  • polgar levente ioan

    as merge , Andrei cu mare drag, dar cine imi sponsorizeaza drumul si cazarea, daca ISOSTAR le asigura eu is prezent .